Auteurs ?>

Auteurs

Arianne WoltingArianne Wolting (0)

Een doorgewinterde BI professional. Vertaalt diepgaande expertise naar tastbare resultaten. Deskundig en betrokken. Daarnaast dol op reizen en het ontdekken van verre bestemmingen. Speelt na een dag hard werken graag harp.

Arnoud van der HeidenArnoud van der Heiden (3)

Ervaren adviseur die graag meedenkt over bedrijfseconomische vraagstukken en deze weet te vertalen naar werkende oplossingen. Passie voor business innovatie, branding & marketing strategy. Nieuwe landen, skiën, en culinair genieten.

Bartjan BoerBartjan Boer (10)

De spil tussen gebruiker, grafisch design en techniek. Zoekt naar oplossingen voor knelpunten binnen de IT. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd speler in zaalvoetbalteams.

Fenno SebrechtsFenno Sebrechts (0)

Passie voor C# ontwikkelen, leergierig en gedreven. Drive om expert te worden in de .NET stack. Daarnaast als fitnesser regelmatig in de sportclub te vinden.

Gertjan van LuikGertjan van Luik (7)

Focus op kwaliteit. Diepgaande technische kennis en uiteraard QlikView gecertificeerd. Gek op avontuurlijke wandel- en klimtochten in de Alpen.

Gideon FolkersGideon Folkers (29)

Accountant, IT-Auditor, maar het liefst bezig met IT. Veel interesse in alles wat met data, analyse, visualisatie en 'predictive' te maken heeft.

Jurian RomijnJurian Romijn (9)

#serverbeheer #Amazon AWS #NPrinting king #Microsoft Reporting Services #Talend #Communication and Multimedia Design

Robert Jan QuistRobert Jan Quist (10)

Een professional die zijn technische know how weet te combineren met goede cijfermatige vaardigheden. Altijd nieuwsgierig naar innovatie en houdt van een nieuwe uitdaging. Maakte al vele trips naar verre landen en verloor zijn hart aan de ruige landschappen van Noord-Amerika.

Simon BesselingSimon Besseling (3)

Heeft een frisse blik, positieve energie en enorme drive om met de laatste Microsoft-tools en -technieken te willen werken. Slaat wintersport geen jaar over en kan als amateur drummer zijn creatieve ei kwijt.

Thom KapteinThom Kaptein (3)

Is opgegroeid met het web en wil onze webapplicaties en BI software verder helpen ontwikkelen. Kijkt als amateur wielrenner niet op tegen een fietsrondje van 100 kilometer.

Wilco SchellevisWilco Schellevis (1)

Ondernemer, optimist, netwerker. Afgestudeerd registeraccountant en IT-auditor. Strategisch adviseur bij vraagstukken naar managementinformatie en ICT. Doceert en publiceert.